Війна
22 січня 2020
З початку року маємо 11 загиблих захисників України на фронтах російсько-української війни, - Тарас Чорновіл
Прото жодного з них державна влада не зустрічала на офіційному рівні.
news-image

Від початку року вже маємо 11 загиблих захисників України на фронтах російсько-української війни.

Про це пише Тарас Чорновіл у Фейсбук.

Це та сама кількість жертв, що й число загиблих у жахливій катастрофі збитого українського літака біля Тегерану українців. Я ще раз повторюся - щодо цих невинних жертв чужої злої волі - лише щире співчуття й скорбота. Але крім тих невинних жертв ми вже маємо таку саму кількість загиблих героїв", - йдеться у повідомленні.

Жодного з них не зустрічала на офіційному рівні державна влада.

Жодного з них не зустрічала на офіційному рівні державна влада, ні перед ким з них прєзєдєнт не прихилив свої колінця, про жодного з них не сказав слів скорботи чи співчуття. І тим більше не визнав, що це саме він не лише зневажив їхню пам'ять, але й винен у їхній загибелі. Про "Просто надо перестать стрєлять" і реальну заборону відкривати вогонь у відповідь, надіюся, не забули", - стверджує Чорновіл.

Тарас Чорновіл переконаний, що "мирна політика" Зеленського вже призвела до наростання ескалації конфлікту.

"Мирна політика" Зеленського вже призвела до наростання ескалації конфлікту. Середній рівень обстрілів значно переважає той, що був рівно рік назад. З жертвами аналогічно. Росія і її найманці відчули, що грубою силою з цієї особи можна витиснути все. А їм потрібно багато. Неспроможність дати команду про жорстку відсіч та явне небажання апелювати до західного світу з вимогами тиску проти Росії лише розв'язують Путіну руки. На жаль, до весни при такій "мирній" політиці Зеленського бойові дії значно посиляться", - резюмує політолог.

Раніше ми повідомляли, що останні обстріли українських позицій на Донбасі, в результаті яких загинули бійці, розслідуються як тероризм.

Читайте також:У Донецьку застрелили бойовика Олексія Кривулю: що про нього відомо