Bloomberg: офісний центр Абрамовича в Москві на 2/3 порожній
«Білі сади» - офісний комплекс Романа Абрамовича в Москві - пустує
news-image

«Білі сади» - офісний комплекс Романа Абрамовича в Москві - пустує приблизно на дві третини, а негативна ситуації в російській економіці ускладнює пошук нових орендарів.

Про це пише Єдність.інфо з посиланням на Bloomberg.

Власник футбольного клубу «Челсі» купив бізнес-центр поруч з Тверській вулицею в листопаді 2013 року. З тих пір він здав в оренду менше 10% «Білих садів», загальна площа яких становить 63 тис. кв. м. - заявив його прес-секретар Джон Манн. Зараз задіяно близько третини всього простору, сказав він.

"Ми робимо ставку на довгострокові контракти, - сказав він, - У нас є хороша база клієнтів, і ціну ми не знижуємо. У нас - першокласний актив».

Абрамович придбав «Білі сади» у ВТБ Капітал, TPG Капітал і фонду China Investment Corporation. Комплекс, який складається з двох будинків, з'єднаних аркадою під відкритим небом з терасами і садами на даху, отримував нагороди за дизайн і екологічність.

Попит на офісну нерухомість в Москві впав в кінці минулого року разом з падінням цін на нафту, обвалом рубля і прийняттям антиросійських санкцій, пише Bloomberg.