Україна
25 лютого 2015
Одіозний регіонал назвав Київ «тимчасово окупованим»
Екс-парламентарій назвав Київ «тимчасово окупованим», а чинну владу - «нацистською окупацією країни»
news-image

Колишній народний депутат України від Партії регіонів Олег Калашников назвав Київ «тимчасово окупованим» і закликав однодумців «об'єднуватися і консолідуватися». Про це він пише на своїй сторінці в соцмережах, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на Інформатор.

Одіозний політик разом з «братніми неурядовими організаціями» організував покладання квітів до вічного вогню в київському Парку слави. Цю акцію Він назвав «стартом початку до відзначення 70-річчя перемоги».

«Хунта в Україні робить все, щоб знищити нашу героїчну історію. Кривавий режим зрадників і колабораціоністів сучасного штибу прагнуть «розпеченим залізом» пропаганди випалити нашу пам'ять», - пише Калашніков.

Сам Київ екс-парламентарій назвав «тимчасово окупованим», а чинну владу - «нацистською окупацією країни».

Нагадаємо, що в Україні День захисника вітчизни святкується 14 жовтня.

Для довідки: Олег Калашников - народний депутат від ПР (5-го скликання). Скандальну популярність придбав в 2006. Після інциденту зі знімальною групою телеканалу «СТБ». Парламентарій зірвав зйомку. Побив оператора, вимагаючи віддати касету.

У 2011 році в день річниці Помаранчевої революції проводив «антимайданный» мітинг у центрі Києва. У 2012 ініціював в столиці роздачу «георгіївських» стрічок. В кінці 2013 - один з керівників так званого «Антимайдана» в Маріїнському парку в Києві.

Читайте також: Обама своєю бездіяльністю "запрошує" Путіна до подальшої агресії