Україна
25 лютого 2015
Сіну вручили повідомлення про підозру прямо на посту ДАІ по дорозі в зону АТО
"Сьогодні вручили мені повідомлення про підозру і повістку на 4 березня"
news-image

Меру Запоріжжя Олександру Сіну слідчий вручив повідомлення про підозру та порядок прямо по дорозі в зону АТО.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає Є! Єдність.інфо

"Сьогодні вручили мені повідомлення про підозру і повістку на 4 березня. Тепер про все детальніше. Я приїжджав в Запоріжжі для розмови з новим губернатором. Я відповів на його запитання, поінформував його про стан справ у місті, про наші стратегічні проекти. Розмова вийшла конструктивна і залишила у мене хороше враження. Сьогодні я поїхав назад до АТО". - повідомляє Олександр Сін

 

"Між Запоріжжям та Дніпропетровськом на посту ДАІ мене зупинили і вручили підозру і повістку. Весь процес знімали три камери від правоохоронних органів. Я на камеру нічого не знімав", - розповів він.

За його словами, він не розуміє, в чому його звинувачують, і не вважає себе винним.

"Мене звинувачують в тому, що я порушив Порядок укладення контракту з керівником державного комунального закладу охорони здоров'я, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 16.10.2014 і порушив права головних лікарів тощо", - повідомив він.
 

Як повідомлялось раніше, на початку лютого Сін заявив, що взяв відпустку і відправляється в зону АТО.

В той же час його розшукувала обласна прокуратура. За інформацією ЗМІ, мер фігурує у двох кримінальних справах. Одне з них відкрито за статтею 172 Кримінального кодексу України "Грубе порушення законодавства про працю".

Читайте також:Мер Запоріжжя повідомив, що працює на Донбасі волонтером і показав фото з зони АТО