Події
30 січня 2020
За критику Зеленського в Фейсбуці військовому оголосили догану
Про це повідомив відомий блогер і учасник АТО Олександр Погребиський.
news-image

За критику президента Володимира Зеленського у фейсбуці військовому оголосили догану. Про це написав у мережі ветеран російсько-української війни Олександр Погребиський, опублікувавши фото наказу командувача сухопутних військ ЗСУ.

Нет описания фото.

 Нет описания фото.

 
Як же бубочка критики боїться.... Ви так хлопчики далеко зайдете, пружина ж має межу стискання", – написав Олександр в фейсбуці.

У наказі сказано: "Офіцер відділу інформаційної протидії оперативного управління штабу Сухопутних військ ЗСУ 14 січня 2020 року опублікував на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомлення негативного характеру на адресу президента Володимира Зеленського, в якому висловив невдоволення результатами роботи президента на займаній посаді із закликом залишити займану посаду".

Показово, що рішення командування щодо майора, який критично висловився про Зеленського, було ухвалено на основі доносу, написаного сержантом ЗСУ.

Донос на офіцера ЗСУ

 

Фото obozrevatel.

Відповідний документ із підписом командувача Сухопутними військами ЗСУ Олександра Сирського опублікувала також юристка, громадська активістка Анна Пашкіна на своїй сторінці у Facebook. Пізніше скандальний наказ і сам пост про нього зникли з її сторінки, пише obozrevatel.

Читайте також:Зеленський перестав дружити з Гончаруком: що трапилося