Події
5 лютого 2020
Офіс генпрокурора викликає нардепа Федину для вручення повідомлення про підозру
В Офісі генпрокурора опублікували текст повістки, щоб запобігти можливим спекуляціям щодо необізнаності про виклик.
news-image

Офіс генерального прокурора викликає народного депутата Софію Федину для вручення повідомлення про підозру. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора, пише 112

За дорученням генерального прокурора 3 лютого 2020 року слідчим Державного бюро розслідувань з дотриманням вимог ст. 135 КПК України на 6 лютого 2020 року викликана народний депутат України Федина Софія для проведення процесуальної дії - вручення письмового повідомлення про підозру", - йдеться у повідомленні.

Повістку про виклик спрямували за адресою її реєстрації, фактичного проживання та за місцем роботи. В Офісі генпрокурора опублікували текст повістки, щоб запобігти можливим спекуляціям щодо необізнаності про виклик.

26 грудня Державне бюро розслідувань передало Генеральній прокуратурі проект повідомлення про підозру народному депутату Софії Федині ("Європейська солідарність") і волонтеру Марусі Звіробій. Слідчі розслідують справу за статтею "Погроза вбивством щодо президента України".

Нагадаємо, проти депутата з фракції "Європейської солідарності" Софії Федини та військовослужбовця ЗСУ, волонтера Марусі Звіробій відкрили кримінальне провадження через їхні некоректні висловлювання на адресу президента України Володимира Зеленського.