Суспільство
12 лютого 2020
Ринок землі в українців вкрали більшовики, - Савінцев
Дивитися на все уважно та під іншим кутом закликає політичний блогер Сергій Савінцев.
news-image

Питання відкриття ринку землі сьогодні чи не найбільш актуальне в Україні. Політичний блогер Сергій Савінцев  розповів, як лідери всеукраїнських партій і навіть колишні президенти маніпулюють фактами та свідомістю українців щодо проблеми ринку землі.

Політичиний блогер стверджує, що слухати те, що говорять зараз деякі політики ще складніше, ніж повірити, що Богдан більше нічого не шепотітиме Зеленському на вушко.

Дивіться на все уважно під іншим кутом", - закликає Сергій Савінцев.

Щоб розглянути усі 4018 правок до законопроєкту необхідно 2 місяці, тобто весь цей час аграрні олігархи продовжуватимуть обдирати українських землевласників.

Ринок землі настільки важливий, що Юлія Володимирівна вирішила не втрачати часу і сама себе призначила головою ВРУ. А у 2008 році пані Тимошенко, тоді як прем'єр-міністр, подала до Ради аналогічний законопроєкт про ринок землі без проведення жодного референдуму, про який вона сьогодні говорить аж занадто часто", - розповідає експерт.

За словами блогера, аграрні холдинги виділяють чималі бюджети на проплачені мітинги.

Один з таких минулого тижня проходив під Офісом Президента. Стільки бомжів і пенсіонерів у одному місці я давно вже не бачив", - ділиться спостереженнями Сергій Савінцев.

Більше роздумів Сергія Савінцева щодо ринку землі - дивіться у відео.

 

Раніше ми писали, що після запровадження ринку земель придбати земельний пай можна буде лише безготівковим способом.

Читайте також:Олег Барна: «Якщо буде відкритий ринок землі, росіяни прийдуть сюди зі своїми законами»