Події
13 лютого 2020
Українці зможуть отримати знижку на страхування авто
В Україні запустили сервіс, який платить водію гроші за безпечне водіння
news-image

В Україні з'явився перший сервіс, який платить гроші за безпечне водіння і тим самим дозволить знизити кількість аварій на дорогах. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр інфраструктури Владислав Криклій, пише «Є!»  з посиланням на 112.ua.            

За його словами, розроблена система дозволяє оцінити водіння конкретного водія і мотивувати його не порушувати ПДР. За відповідальну поведінку на дорозі водій отримує нагороду - до 18% кешбека від суми страхування. Знижка формується неодноразово і постійно змінюється в залежності від безпеки стилю водіння.

Дуже вдячний команді "Штрафи UA" за увагу до проблеми безпечного водіння в Україні. Сервіс запустився 10 січня і за місяць вже отримав понад 10 тис. користувачів. Перший рейтинг свого управління користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водієві буде запропонована сума кешбека. Стартап також розробив віджет для міст. Він дозволяє водіям, які направляються в інше місто, враховувати всі чинники і бути більш уважними у новій місцевості", - розповів міністр.

На даний момент програма працює тільки на операційній системі iOS, але найближчим часом буде доступна версія і для Android.