Iнтерв’ю
19 лютого 2020
Вимагаємо припинити знищення малого бізнесу в Україні - Антон Поляков
Антон Поляков надав ексклюзивні коментарі інфопростору «Є!» сьогодні під час мітингу під Офісом Президента.
news-image

Антон Поляков надав ексклюзивні коментарі інфопростору «Є!» сьогодні під час мітингу під Офісом Президента.   

Антон Едуардович Поляков — український підприємець, громадський діяч, волонтер. Народний депутат України 9-го скликання.

Кор.: Ви є одним з організаторів даного протесту?

Антон Поляков: Так. Ця акція в підтримку законопроєктів 2644 і 2645. Це законопроєкти про відміну антифопівських законопроєктів, які прийняли "слуги народу", "слуги" в лапках, і які президент підписав. Ми вимагаємо від президента (ви ж розумієте, що зараз від нього залежить як голосують "слуги", в нього є своя фракція) прийняття цих законопроєктів. Вимагаємо припинити знищення малого бізнесу в Україні. 

Кор.: За що зараз збирають підписи в наметах?

Антон Поляков: Це підписи під нашими вимогами. Це підписи всіх підприємців, які змогли приїхати сюди. 

Кор.: Якщо не буде реакції влади, які ваші подальші дії?

Антон Поляков: Реакція влади буде. Точніше, вона вже є. Вже перекрили в'їзди до Києва. Дуже багато підприємців вже не можуть доїхати до центру Києва. Автобуси просто не пропускають. 

Зараз ми плануємо йти до фінансового комітету, де головуючий пан Гетманцев і будемо вимагати розглянути наші законопроєкти. 

Кор.: Чи виходив представник від Офісу Президента?

Антон Поляков: Будемо намагатися викликати. 

Нагадаємо, народний депутат Антон Поляков 16 грудня написав заяву про вихід із партії "Слуга народу". Свій вчинок він пояснив розчаруванням у діяльності членів політсили.

Поляков зізнався, що йшов у політику, аби "боротися зі старим режимом", однак у партії не лише не роблять цього, а й відзначаються ще гіршою поведінкою.

Читайте також:Нардеп Поляков виходить з партії Слуга народу