Політика
25 лютого 2020
Данілов про Росію: ми ще побачимо її розвал
Данілов заявив, що Росія перебуває в складному становищі
news-image

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що Росія перебуває в складному становищі і ми ще побачимо її розвал. Про це він заявив в інтерв'ю виданню liga.net.

Данилов зазначив, що у Росії складні релігійні питання, демографічні проблеми, відносини з Китаєм. Тому президент РФ Володимир Путін вибирає зовнішнього ворога для об'єднання росіян.

Росія знаходиться в складному становищі. Ми ще побачимо її розвал. Складні релігійні питання, демографічні проблеми, відносини з Китаєм ... Путін це розуміє і тому вибирає зовнішнього ворога. Спочатку це були грузини, тепер ми. Без зовнішнього ворога він не може об'єднати те, що вони називають росіянами ", - заявив він.

За його словами, все буде залежати від цін на нафту і газ та впливу коронавірусу на Китай.

Дуже багато питань по газу. Точно буде боротьба за арктичний шельф. І чи зможе Росія витримати цю гонку? Я не впевнений", - додав він.

Данілов на прикладі Чечні показав, що РФ не може довго триматися тільки за рахунок грошей.

Але скажіть мені, які громадяни Ічкерії є росіянами? Це інша країна і релігія. Цей привид довго тримаються не може. Певний час він тримається на грошах. Але гроші – річ, яка дуже швидко закінчується. Все буде залежати від цін на нафту і газ", – зазначив голова РНБО.

Зазначимо, президент Росії Володимир Путін вважає важливим поважати національну самосвідомість українців. Він також закликав "не забувати про спільну історію двох країн".

Читайте також:Україна хоче припинити війну на Донбасі без втрати територій, - Данілов