Економіка та бізнес
6 березня 2020
Британська авіакомпанія Flybe збанкрутувала через коронавірус
Авіакомпанія Flybe оголосила себе банкрутом, не впоравшись з економічними труднощами у зв'язку з коронавірусом.
news-image

Британська авіакомпанія Flybe оголосила себе банкрутом, не впоравшись з економічними труднощами у зв'язку з коронавірусом. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті авіакомпанії, пише РБК.

Повідомляється, що авіакомпанія збанкрутувала після допомоги консорціуму Connect Airways, який інвестував понад 135 млн фунтів.

Flybe здійснювала рейси між 85 містами в Європі та обслуговувала 38% внутрішніх перельотів у Великобританії.

Щорічно компанія перевозила близько 8 млн пасажирів.

Раніше повідомлялося, що Samsung закриває завод у Південній Кореї через коронавірус. Повідомляється, що 22 лютого у співробітника Samsung Electronics, який працює в Gumi Complex, був виявлений новий коронавірус (COVID-19). Компанія провела дезінфекцію приміщень. Також компанія ізолювала співробітників, які контактували із зараженим колегою.

Японські автомобільні корпорації Toyota і Honda призупинили роботу своїх заводів в Китаї через спалах коронавірусу. Виробники автомобілів особливо уразливі в цій ситуації, оскільки епіцентр спалаху коронавірусу знаходиться в провінції Хубей, що є четвертим за величиною в Китаї центром автовиробництва та місцем розташування фабрик компаній-гігантів, починаючи від Dongfeng Motor Corp до Honda і General Motors Co.

Раніше стало відомо, що МОЗ анонсує заборону масових заходів в Україні через коронавірус.

Читайте також:Коронавірус 2019-nCoV: профілактика, зараження, симптоми (інфографіка)