Події
9 березня 2020
У Херсонській ОДА влаштували еротичні танці до 8 Березня: головний герой обурений. Відео
Чиновників розважав гурт "Степ" з легендарною піснею "Смажений кабанчик" і дівчина у відвертій сукні та порваних капронових колготках.
news-image

В Херсонській обласній державній адміністрації відсвяткували 8 Березня еротичними танцями, повідомляє obozrevatel. Чиновників розважав гурт "Степ" з легендарною піснею "Смажений кабанчик" і дівчина у відвертій сукні та порваних капронових колготках.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі журналіста "Міст" Сергія Нітенка. Крім того, його виклав на своїй сторінці в Facebook і депутат Херсонської обласної ради Дмитро Булах.

Харківська обласна рада, нудно живемо, хлопці. Якщо ваше пленарне засідання не схоже на це, не запрошуйте мене на нього. Херсон – законодавець моди останнім часом! Облрада яскраво відзначає 8-е Березня", – прокоментував Булах.

У Херсонській ОДА на 8 Березня влаштували еротичні танці

У Херсонській ОДА на 8 Березня влаштували еротичні танці (колаж)

Засідання Херсонської облради відбулося вдень 6 березня напередодні Міжнародного жіночого дня. Після концерту гурт "Степ" привітав чиновниць із прийдешнім святом і побажав їм усього найкращого. Як видно на ролику, пікантний виступ припав до душі присутнім у залі.

За інформацією видання "Мост", концерт відвідали заступники голови ОДА Сергій Козир, Світлана Чепіга, Дмитро Бутрій і Вадим Чабан. Самого керівника області в залі не було. Від облради була присутня депутатка Тетяна Гасаненко.

Відео викликало бурхливу реакцію серед українців, проте фронтмен групи "Степ" Андрій Череднюк вважає, що нічого незвичайного не трапилось.

ОДА – це ж не церква! Чи там не люди?" – написав він у Facebook.

Пізніше у коментарі "24 каналу" він додав, що у таких костюмах гурт виступає давно. Зокрема в цьому образі дівчата танцювали в ефірі шоу "X-фактор", який транслювали на всю Україну.

Як повідомляли раніше, головний митник України Максим Нефьодов був помічений в елітному київському клубі  Queen, де він брав участь в еротичному шоу.

Читайте також:«Танці в коридорі»: Скалецька розповіла про атмосферу в Нових Санжарах