Події
9 березня 2020
Зеленського звинуватили в любовному романі з Юлією Мендель
Михайло Чаплига різко розкритикував порушення протоколу під час спільної фотографії Мендель і Зеленського
news-image

Фотографія для британського видання The Guardian, яка облетіла за вихідні весь світ, де зображений президент України Володимир Зеленський та його прес-секретар Юлія Мендель, дала привід для чергового скандалу і гучних обговорень в мережі. Свою гостру позицію висловив на своїй сторінці в Facebook громадський діяч і політолог Михайло Чаплига, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Так, на його думку, своєю публікацією Мендель не тільки виявила порушення президентського протоколу, який діє в усіх країнах Європи, але і публічно заявила свої права на гаранта Конституції як на чоловіка.

От скажи... А Мендель твоя дружина? Може коханка? Ну тільки чесно. Чи ти не знав, що ЗА ПРОТОКОЛОМ... за спиною, поклавши руку на крісло або на плече, може бути ТІЛЬКИ ДРУЖИНА - перша леді", - звернувся у своїй публікації Чаплига до Зеленського.

Політолог різко засудив вчинок Мендель, заявивши, що він ображає дружину гаранта Олену Зеленську.

Ти розумієш, що тепер вона або твоя дружина або коханка, яка демонструє світу свій статус? Ти розумієш, що ти принизив першу леді? Ти розумієш ХТО така Мендель, як знаю це я? Ти розумієш, що вона ЗНАЛА ВСЕ?! Ти розумієш, що вона повідомила світові, що вона твоя "моніка левінські"? Ти розумієш, що вона повідомила, що на роботі вона замінює тобі дружину" і хоче визнання себе як коханка?", - обурено резюмував Чаплига.

Читайте також:Зеленський пожартував, що вішати олігархів не можна оскільки в Україні діє демократія