Події
10 березня 2020
МАУ, Wizz Air і Ryanair скасували польоти в 16 країн через спалах коронавірусу
В авіакомпанії зазначили, що пасажири, які залишили свої контактні дані при бронюванні квитків, будуть проінформовані про будь-які зміни у розкладі заздалегідь.
news-image

У зв'язку з тим, що уряди багатьох країн вирішили скасувати проведення масових заходів та обмежити пересування людей між країнами, МАУ вирішила скасувати деякі рейси в 16 країн. Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії, пише 112.

Зокрема, МАУ скасовує рейси в Італію, Швейцарію, Грецію, Німеччину, Ізраїль, Іспанію, Великобританію, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії та Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів у межах України.

В авіакомпанії зазначили, що пасажири, які залишили свої контактні дані при бронюванні квитків, будуть проінформовані про будь-які зміни у розкладі заздалегідь. Також МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на офіційному сайті авіакомпанії або телефонувати в контактний центр.

Новини за темою: Карта поширення коронавірусу у світі: Онлайн

Крім того, про скасування рейсів і повідомили в компанії Wizz Air. За даними журналістів агентства Reuters, авіакомпанія з 10 березня по 3 квітня скасовує рейси в кілька італійських аеропортів, а ізраїльські міста Тель-Авів і Ейлат Wizz Air не буде літати з 12 по 23 березня.

Про припинення польотів також заявили Ryanair. Дана авіакомпанія з 9 березня скасувала рейси в Італію і з неї.