Київ
11 березня 2020
КМДА запровадила заборону на масові заходи за участю понад 60 осіб до квітня через коронавірус
Призупиниться робота розважальних центрів, кінотеатрів, музеїв, театрів.
news-image

Київська держадміністрація ввела заборону на проведення масових заходів у столиці за участю понад 60 осіб до 31 березня через поширення коронавірусу. Про це йдеться в рішення Київдержадміністрації.

Забезпечити обмеження проведення масових заходів на території Києва (понад 60 осіб), до участі в заходах допускати тільки громадян, які пройшли термометрію", - йдеться в документі.

Також київська влада вирішила обмежити проведення спортивних заходів у Києві, призупинити роботу розважальних центрів, кінотеатрів, музеїв, театрів.

Також уряд затвердив заходи, які необхідно схвалити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні і для недопущення її поширення.

Центр громадського здоров'я України провів 36 тестів на наявність коронавірусу, з яких тільки один дав позитивний результат. Згідно з рекомендаціями ВООЗ, підтверджений зразок Україна направила до лабораторії у Лондоні на верифікацію.

Також відомо, що до Чернівців 11 березня приїде лікар Всесвітньої організації охорони здоров'я, який огляне зараженого коронавірусом українця і визначить, чи правильно його лікують. 

Нагадаємо, що з 12 березня в Києві з метою запобігання можливого поширення коронавірусу нового типу вирішили запровадити план протиепідемічних заходів та обмежень.

Читайте також:У Британії міністр охорони здоров’я заразилась коронавірусом