Події
20 березня 2020
Військовий літак вилетів до Китаю по тести на COVID-19, маски й обладнання
Об 11.00 у суботу борт прийме медичний вантаж: лабораторні та експрес тести на коронавірус, медичні маски, апарати вентиляції легенів.
news-image

Військовий вантажний літак ІЛ 76 незабаром злітає з аеропорту Бориспіль у Гуанчжоу, в Китай. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Андрій Мотовиловець.

Об 11.00 у суботу борт прийме медичний вантаж: лабораторні та експрес тести на коронавірус, медичні маски, апарати вентиляції легенів та багато іншого. Я маю честь супроводжувати цей політ, щоб оформити документи та вантаж", - пише політик.

Депутат висловлює вдячність за величезну роботу, яка зробила можливою цю передачу цінного вантажу Україні, представникам бізнес-спільноти, Офісу Президента та усім міністерствам, які брали участь у організації. 

Я дуже вдячний за величезну роботу, яка зробила можливою цю передачу цінного вантажу Україні, представникам бізнес-спільноти, Офісу Президента та усім міністерствам, які брали участь у організації. Це лише перший політ, наступного тижня буде ще один. Все буде гаразд. Бережіть себе", - додав Андрій Мотовиловець.

Раніше стало відомо, що в Італії через пандемію коронавірусу померли 13 лікарів.

Читайте також:Лікарі звернулися до людей, щоб ті сиділи вдома