Суспільство
20 березня 2020
З 20 березня «Нова пошта» в тестовому режимі запускає послугу доставки продуктів харчування
"АТБ" разом з "Новою поштою" та "ROZETKA" впроваджують доставку їжі
news-image

Пілотний проект запущений наразі в Дніпропетровській області. Компанія запустила послугу разом з партнерами - інтернет-магазином Rozetka і торговельною мережею АТБ, пише «Є!»  з посиланням на biz.ligazakon.

Як це буде працювати?

На сайті ROZETKA можна буде в онлайн-режимі обрати набори необхідних продуктів та речей, замовлення будуть формуватися в магазинах мережі АТБ, а «Нова пошта» буде здійснювати доставку.

Клієнтам доступні три набори необхідних товарів вартістю 408, 510 і 714 гривень. Вартість доставки складатиме 60-75 грн.

Замовити дуже легко - зайти на сайт, обрати необхідний набір і оформити доставку.

Тестовий період триватиме 3-5 днів. Якщо пілотний проєкт буде успішним - розповсюдимо його на всю Україну. 

У "АТБ" сповістили і про інші нововведення через карантин

У деяких містах для магазинів мережі "АТБ" вводиться гранично допустима кількість покупців, які одночасно можуть перебувати в торговому залі.

У магазині на момент здійснення покупки має перебувати не більше 10-20 осіб без урахування співробітників магазину.

З 19 березня відповідні обмеження діють в таких містах і населених пунктах: Василівка, Вугледар, Жовті Води, Запоріжжя, Кропивницький, Мелітополь, Коломия, Луцьк, Любомль, Нововолинськ, Заболотів, Яремче, с. Татарів, Біла Церква, Бородянка, Обухів, Рокитне, Узин, Черкаси, Балта, Кілія, Роздільна, Балаклея, Горішні плавні, Дергачі, Зміїв, Ізюм, Конотоп, Кременчук, Первомайський, Полтава, Ромни, Тростянець, Тернопіль, Калуш, смт. Слобожанське, Кролевець, Знам'янка, Долинське, Вінниця.

Приймайте актуальні та зважені рішення у період кризи на базі виключно актуальної та достовірної інформації з ІТ-продуктами ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся антикризовим пакетом та працюйте командою в єдиному інформаційно-правовому полі.

Крім того, на сторінці Фейсбук "АТБ-Маркет" повідомлено, що у магазинах мережі прийняті та впроваджені такі заходи щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-2019:

1. Забезпечення всіх співробітників магазинів засобами індивідуального захисту - захисними масками.

2. Розміщення антисептичних та дезінфекційних засобів для співробітників в робочих приміщеннях магазинів.

3. Проведення щоденного температурного скринінгу співробітників магазинів при виході на роботу і протягом робочого дня. Співробітникам магазинів надано інформаційно-роз'яснювальні матеріали та докладні інструкції щодо запобігання зараження і розпізнавання симптомів захворювання.

4. Збільшення періодичності проведення санітарної обробки робочих поверхонь магазинів (касові транспортери, робочі зони касових боксів, ручки дверей, камери схову, пакувальні столи і т.д.) дезінфікуючими засобами кожні 5-6 годин.

5. Здійснення продажів продукції відділу "Свіжа випічка", що зберігається на верхній полиці, в поліетиленових пакетах. Реалізація асортименту кулінарних, здобних, хлібобулочних виробів на полицях із закритою вітриною.

6. Введення в мережу аналогів вітчизняної продукції, в зв'язку з можливими перебоями в поставках власного імпорту з таких країн, як Італія, Польща, Словаччина і т.д.

7. Забезпечення товарного запасу не менше ніж на 30 календарних днів на всіх Розподільчих Центрах компанії (особливо регіональних) і в магазинах за переліком товарів підвищеного попиту.

8. Впровадження мораторію на оптову реалізацію наступних груп товарів: сипучі, бакалія, «заморозка», антибактеріальні та дезінфікуючі засоби на весь період дії загальнонаціонального карантину.

9. Припинення проведення промо-заходів (дегустації, консультації) та заходів масового характеру (ярмарки, розіграші, святкове відкриття магазинів).

Читайте також:Якщо Верховна Рада і парламент затвердять надзвичайний стан, нас чекають ряд обмежень