Події
21 березня 2020
На українських телеканалах хочуть запустити масштабний освітній проєкт для школярів — Офіс президента
Транслюватимуть це на найбільших українських телеканалах у найбільш зручний для дітей час
news-image
Президент Володимир Зеленський обговорив з керівництвом українських телеканалів реалізацію на національному телебаченні освітнього проєкту для учнів 5-11 класів, які навчаються вдома через запровадження у країні карантину.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, пише «Є!».

Так, глава держави запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого українські педагоги проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів. Транслюватимуть це на найбільших українських телеканалах у найбільш зручний для дітей час.

За словами Зеленського, формат такого телевізійного проєкту «має бути не лише інформативним і зручним для перегляду, а й цікавим дітям, а також їхнім батькам, дідусям та бабусям, котрі залишаються вдома через карантин».

Передбачається, що телеуроки транслюватимуть як на загальнонаціональних українських каналах, так і в етері низки регіональних. Також вони будуть доступні в мережі інтернет.

Керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента щодо необхідності виробництва та запуску такого важливого соціального проєкту, зважаючи на запровадження в Україні карантину, — уточнили в ОП.
Читайте також: Аваков заявив, що в Україні вводиться жорсткий карантин
Читайте також: Київ повністю зупиняє рух громадського транспорту через карантин: названа дата