Україна
23 березня 2020
В результаті карантину українці поміняють своє ставлення до політиків
Ахметов, Пінчук та інші олігархи слідом за Медведчуком стали допомагати боротися з коронавірусом
news-image

«Бойові балакуни» - це вже вчорашній день, тепер в українській політиці затребувані люди справи, пише в своєму Facebook телеведуча Тетяна Чугаєнко, пише «Є!»  з посиланням на news.ukrainianwall.  

А якщо конкретно, то «бойові балакуни», стрибають з ток-шоу в ток-шоу, - це вже вчорашній день. Згадайте світову історію. У складні часи різко зростає попит на людей справи. Так і у нас. За політичними уподобаннями своїх знайомих бачу як на зміну «людям слова» приходять «люди справи», - написала вона.

Якщо раніше, пише Чугаєнко, досить було з'являтися на шоу Шустера, то тепер прості українці насамперед запитують, що конкретний політик зробив для людей у ​​важкий час. 

Це раніше, «в докоронавірусний час», щоб бути політиком, досить було особою потрусити у Савіка Шустера. А зараз простий українець Петренко насамперед питає: ось іде епідемія коронавіруса, а що цей політик зробив для людей? Як він допоміг у скрутну хвилину?!», - ділиться спостереженнями ведуча.

І, виявилося, пише Чугаєнко, що більшість українських політиків - вміють тільки працювати мовою. А, наприклад, Віктор Медведчук, якого так не люблять «соросята», відправив на Закарпаття гуманітарну допомогу у вигляді засобів захисту, медикаментів і апаратів ШВЛ. 

І виявляється, що всі ці Яценюки, Порошенки, Тимошенки, Гончаруки вміють працювати тільки мовою. Це не політики - це шоумени. А, наприклад, той же Медведчук, якого так люблять таврувати «патріоти по найму» і наші соросята, вже відправив на Закарпаття величезна кількість масок, експрес-тестів, апаратів штучної вентиляції легенів і т.д.», - підкреслила телеведуча.

Чугаєнко зазначає, що слідом за Медведчуком і українські олігархи пообіцяли, що будуть допомагати простим українцям під час карантину. 

Такі вчинки викликають повагу. Слідом за Медведчуком стали підтягуватися і наші олігархи - Ахметов, Пінчук і т.д. Поки, на кшталт, тільки словесно, а там подивимося», - зазначила телеведуча.
До речі, ШВЛ - річ, як виявилося, дуже недешева. Коштує від 50 000 до 250 000 грн. за штуку. Є і за 600 000. Думаю, вся ця історія чітко покаже, хто є хто. Уже показує», - констатувала вона.
Так, і особисто я віддаю перевагу судити про людину по його справах, а не за словами. Бо ... триндіти, як відомо, це не мішки перевертати. А Медведчук молодець. Хто далі?», - задається питанням телеведуча Тетяна Чугаєнко.

Читайте також:В Києві підтвердили ще чотири випадки захворювання на коронавірус