Політика
25 березня 2020
Коронавірус атакує Конча-Заспу: спливли нові прізвища захворілих VIP-ів
Станом на 25 березня вже 13 жителів елітної Конча-Заспи під Києвом заразилися коронавірусом.
news-image

Станом на 25 березня вже 13 жителів елітної Конча-Заспи під Києвом заразилися коронавірусом . Крім народного депутата Сергія Шахова та його дружини, а також судді Вікторії Джарти, небезпечну інфекцію підхопили і декілька бізнесменів, які проживають у котеджних селищах Обухівського району.

Як стало відомо OBOZREVATEL, 24 березня до лікарів звернувся 50-річний Олександр Желтан, який проживає в Козині. Желтан займається бізнесом, він власник десятка компаній. У 2008 році людина з таким прізвищем фігурувала у скандалі, пов'язаному з відведенням земельної ділянки в центрі транспортної розв'язки в Голосіївському районі Києва для будівництва станції техобслуговування.

Також, за словами нашого джерела, коронавірус виявили і у 52-річної рестораторки Раїси Манжоли. Раніше вона була співзасновницею компанії з виробництва енергії, але покинула її.

Перед цим коронавірус було виявлено і у 19-річної Софії Поліщук. Вона проживає за тією самою адресою в Конча-Заспі, що і громадянин РФ, бізнесмен Армен Мелікян, засновник "Андрушівського масложирзаводу". Принаймні точно така адреса вказана у нього як у бенефіціара "Групи компаній Альянс".

Раніше повідомляли, що у розпал коронавірусу близько 100 високопоставлених українських чиновників, політиків і зірок шоу-бізнесу "закривали сезон" в Куршевелі. Серед них був заражений коронавірусом Сергій Шахов, колишній глава Офісу президента Андрій Богдан разом зі своїми друзями та інші.

Читайте також:Ординаторські лікарів в Олександрівській лікарні і в Амосова переобладнують під VIP палати, - Олександр Боришкевич