Суспільство
31 березня 2020
«Зеленій мономеншості» тепер слід менше задирати носа, - Сергій Савінцев
Навіть за пильного погляду Володимира Зеленського монобільшості доводиться шукати ситуативних союзників серед інших фракцій.
news-image

Не пройшло і року, як монобільшість "здулась", щоб змінити міністра - доводиться підключатись Зеленському, а щоб позбавити Коломойського права повернути Приватбанк -  також має втрутитись президент. Навіть за пильного погляду Володимира Зеленського монобільшості доводиться шукати ситуативних союзників серед інших фракцій.

Детально про розкол у "Слузі народу" розповів у черговому випуску програми Інший кут політичний блогер Сергій Савінцев.

У час пандемії коронавірусу країна мало не опинилася без міністра охорони здоров'я та міністра фінансів. Призначити міністрів вдалося лише після того, як до Ради завітав президент, і завдяки голосам інших партій, бо голосів самих "слуг" знову не вистачило", - розповідає Сергій.

Так званий "антиколомойський закон" підтримали лише 198 "слуг", якби не підтримка "Голосу" та "Європейської солідарності", законопроєкт "зарубали б у зародку".

Саме це голосування вказує на групу депутатів олігарха Ігоря Коломойського", - підсумовує блогер.

Подібна ж історія відбулася з ринком землі, законопроєкт таки вдалося ухвалити. Нагадаємо, усе це заради отримання коштів МВФ, які так необхідні Україні.

Єдиним виходом сьогодні з ситуації є спільна робота влади і опозиції, а от "зеленій мономеншості" тепер слід менше задирати носа та більше дослухатися до критики!", - резюмує Сергій Савінцев.

Більше роздумів експерта - дивіться у відео:

Як стало відомо раніше, на позачерговому засіданні Верховної ради в ніч з 30 на 31 березня парламентарі підтримали законопроект про відкриття ринку землі. Про це йдеться на офіційному порталі Верховної Ради

Читайте також:Новопризначений міністр МОЗ Степанов розповів, як боротиметься з COVID-19