Київ
6 квітня 2020
У столиці вже 267 підтверджених випадків захворювання на COVID-19
За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 22 людини.
news-image

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 22 людини.

Серед них – двоє медиків. Про це зявив мер столиці Віталій Кличко, пише офіційний портал Києва.

За минулу добу ще 22 киянина захворіли на коронавірус. На сьогодні в столиці вже 267 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Захворіли: 5 жінок віком від 29 до 71 року та 16 чоловіків від 24 до 82 років. Зокрема, двоє медиків. Також захворів 8-річний хлопчик. Чотири випадки захворювання – в Києво-Печерській Лаврі.

За словами мера Києва, 9 пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні, 13 – лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів.

Нагадаємо, в Києві спортсмени штурмують качалку в Гідропарку. Спортсмени, які займаються в "качалці під відкритим небом" в Гідропарку не збираються йти на карантин, не дивлячись на поширення коронавірусу в Києві. Зараз відбуваються сутички з поліцією

Як стало відомо, міністерство охорони здоров’я України запустило соціальну кампанію підтримки лікарів #ПідтримуюЛікарівМОЗ закликає кожного з вдячністю ставитися до відданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної хвороби та віддано рятують пацієнтів.

Зранку 6 квітня у Тернопільській області зафіксовано ще один летальний випадок від COVID-19. Помер чоловік 57 років з міста Заліщики.

Читайте також:104-річна італійка стала найстаршою людиною в світі, яка поборола коронавірус