Німецький вірусолог запропонував профілактувати коронавірус міцним алкоголем
Про це заявив провідний лікар інституту вірусології медичного центру університету Саарланда Юрген Ріссланд.
news-image

Міцний алкоголь може допомогти в боротьбі з коронавірусом. Про це заявив провідний лікар інституту вірусології медичного центру університету Саарланда Юрген Ріссланд, передає УНН з посиланням на 7news.

Так, відповідаючи на питання журналіста про те, чи має регулярне вживання алкоголю профілактичний ефект, Ріссланд заявив:

Так, звичайно, це правда. І чим більший градус алкоголю, тим краще. Наприклад, якщо ви шанувальник віскі, це точно непогана ідея. Але, звичайно, ви повинні розуміти, що не можна "знезаражуватися" кожні 15 хвилин, щоб не зіткнутися з іншими проблемами".

Після повторення питання з метою уточнення відповіді, медик наголосив:

Я скажу, що це не зашкодить. Також ми повинні пам'ятати, що це не гарантує нам того, що ми не захворіли", - резюмував лікар.

Раніше команда інфопростору «Є!» проаналізувала скільки витрачають на алкоголь українці. За 2019 рік наші співвітчизники випили цього напою на більш ніж 15 млрд грн.

Нагадаємо, українське витримане ігристе Artwine Brut Rose отримало найвищу нагороду і стало єдиним в категорії Top Gold. Всього ігристі вина компанії Artwinery (раніше "Артемівський завод шампанських вин") за підсумками даного конкурсу отримали 2 золота і 3 срібла.

Читайте також:Позови на незаконність карантинних обмежень почали подавати до суду