Події
8 квітня 2020
Новонароджена дитина депутатки заразилася коронавірусом
До інфекційної столичної лікарні із діагнозом Covid-19 потрапили народна депутатка Ганна Скороход та її півторамісячний хлопчик.
news-image

До інфекційної столичної лікарні із діагнозом Covid-19 потрапили народна депутатка Ганна Скороход та її півторамісячний хлопчик. Про це повідомила сама депутатка у телеграм.

Ганна пише, що до того почувалася добре, а на 15 день карантину відчула температуру 38, ломоту в тілі, головний біль, слабкість. 

Мабуть перехворіти повторно - не міф", - пише Ганна.

З вечора суботи, 4 квітня, депутатка перебуває з дитиною в інфекційній лікарні.

На жаль, всі в зоні ризику - від немовлят до людей похилого віку. Найстрашніше, коли хворіють діти. Бережіть себе, а їх ще більше! Також сьогодні зрозуміла, що все-таки не видужала, на 15 день від перших симптомів сьогодні отримала все по-новому, подивимося як буде далі ...", - додала Ганна.

Нагадаємо, депутатка Анна Скороход розповіла, що для того, щоб здати лабораторний тест на коронавірус їй довелося витратити два дні і використати для цього посвідчення народного депутата. Також ціна на такий тест не є доступною для всіх українців - 4100 гривень.

Як стало відомо, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.

Також ми писали, що голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко наприкінці березня заявив, що політсила Зеленського відмовилася від держфінансування до кінця року, однак на практиці це рішення не втілено в життя.

Читайте також:Невикористання мобільного додатку для контролю режиму обсервації та самоізоляції обкладатиметься штрафами, - Федоров