Світ
8 квітня 2020
В Іспанії другий день поспіль збільшується кількість смертей від COVID-19
За останні 24 години зафіксовано 757 смертей від коронавірусу, що свідчить про новий ріст, але порівняно невеликий.
news-image

В Іспанії після спаду знову зросла кількість померлих від COVID-19. За останні 24 години зафіксовано 757 смертей від коронавірусу, що свідчить про новий ріст, але порівняно невеликий.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на El Pais та офіційні цифри МОЗ країни.

Кількість померлих від коронавірусу в Іспанії у середу становила 757, що є невеликим зростанням у порівнянні з вівторком, коли також був зафіксований приріст", - йдеться у повідомленні.

За даними МОЗ, останні 24 години у країні захворіло ще 6 180 осіб, а загальна кількість випадків становить 146 690 людей, всього в країні вже загинули 14 555 людей від COVID-19 з початку пандемії. 

Як ми повідомляли, на північному сході Італії поліція оштрафувала за порушення карантину літню жінку, яка протягом дня 11 разів сходила в магазин.

Нагадаємо, уряд Італії затвердив новий пакет економічних заходів, включаючи посилення правил по боротьбі з поглинанням, а також державні гарантії на кредити та інвестиції на суму 400 мільярдів євро для допомоги бізнесу.

Прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен оголосила, що уряд почне послаблювати жорсткі карантинні обмеження після Великодня, тобто з наступного тижня.

Читайте також:Епіфаній розповів, як святкуватимуть Великдень на карантині