Події
10 квітня 2020
ДБР проводить обшуки в Чорновол
Нардеп написала, що обшуки проходять по справі Майдану.
news-image

Держбюро розслідувань проводить обшуки в будинку колишнього народного депутата Тетяни Чорновол. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Чорновол також опублікувала надану їй постанову про обшук. У документі йдеться про події лютого 2014 коли після початку розстрілів у Маріїнському парку Чорновол ініціювала захоплення офісу будівлі на вулиці Липській у Києві. Згідно з текстом постанови, екс-нардепа підозрюють у "вбивстві за змовою і особливо небезпечним для життя людей способом". Мова йде про напад на офіс "Партії Регіонів" і його підпал, що призвело до загибелі чоловіка, 1948 року народження.

Чорновол пише "Антимайданом в дії".

Нагадаємо, ексдепутатці Тетяні Чорновол оголосили про підозру у перешкоджанні законній професійній діяльності журналіста. Підозру оголошено через події, які сталися 18 жовтня 2019 під час судового засідання над народним депутатом VIII скликання Сергієм Пашинським.

Також повідомляли, що люди, які проходили співбесіди у брата голови ОПУ Дениса Єрмака, за призначення на певні посади повинні були платити до $ 100 тисяч.

Читайте також:Під час розслідування «справ Майдану» ДБР керуватиметься рекомендаціями моніторингової місії ООН з прав людини