Події
10 квітня 2020
ДБР повідомило про підозру Тетяні Чорновол
За підпал партійного офісу у центрі Києва та смерть людини.
news-image

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, повідомили про підозру народному депутату України VIII скликання Тетяні Черновол. Її підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, скоєного за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Про це повідомлено на офіційній сторінці ДБР в соцмережах. 

10 квітня 2020 року слідчими ДБР проведено обшуки за місцем проживання підозрюваної. У ході яких вилучено речі, які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої.

За попередньою інформацією 18 лютого 2014 року підозрювана керувала діями групи осіб і безпосередньо брала участь в підпалі будинку в центрі Києва на вулиці Липська, в якому знаходився офіс однієї з політичних партій. В результаті пожежі загинув працівник, 1948 року народження, який перебував в приміщенні партійного офісу. 10 квітня слідчими ГБР проведені обшуки за місцем проживання підозрюваної. В ході яких вилучено речі, які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, патрони ", - йдеться в повідомленні

Сьогоднів зранку Держбюро розслідувань проводило обшуки в будинку колишнього народного депутата Тетяни Чорновол. 

Нагадаємо, ексдепутатці Тетяні Чорновол оголосили про підозру у перешкоджанні законній професійній діяльності журналіста. Підозру оголошено через події, які сталися 18 жовтня 2019 під час судового засідання над народним депутатом VIII скликання Сергієм Пашинським.

Читайте також:Під час розслідування «справ Майдану» ДБР керуватиметься рекомендаціями моніторингової місії ООН з прав людини