Київ
14 квітня 2020
У Києві коронавірусом заразилася 551 особа: під загрозою опинилися діти
П'ятеро із цих людей – медики.
news-image

У Києві серед осіб, у яких за останню добу виявили коронавірус COVID-19, 26 жінок віком від 26 до 74 років, 24 чоловіків віком від 21 до 82 років, а також шестеро дітей (троє дівчаток та стільки ж хлопчиків) віком до 7 років.

П'ятеро із цих людей – медики. Про це заявив мер столиці України Віталій Кличко під час брифінгу 14 квітня.

Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, на жаль, збільшилася за минулу добу ще на 56 осіб. З них – п'ятеро медиків. За добу, що минула, в столиці, на жаль, ще один летальний випадок. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19", – підкреслив Кличко.
Захворіли 26 жінок віком від 26 до 74 років та 24 чоловіків віком від 21 до 82 років, а також шестеро дітей (троє дівчаток та троє хлопчиків) віком до 7 років", – додав він.

За словами очільника Києва, з них 11 осіб доставили до лікарень столиці, інші ж – залишилися вдома, на самоізоляції, під контролем медиків. З випадків, зареєстрованих за добу, два – у Києво-Печерській лаврі.

А також летальний випадок, про який я сказав, – це монах Почаївської лаври, який перебував у Києво-Печерській лаврі та був госпіталізований раніше звідти. Чоловікові було 42 роки", – додав Кличко.

Нагадаємо, Києво-Печерська Лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин. 

Раніше, на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, вирішили запровадити додаткові обмежувальні заходи на території Київської області.

Читайте також:Київ очолив рейтинг міст із найбруднішим повітрям у світі