Суспільство
15 квітня 2020
Малюська оцінив перспективи введення онлайн-реєстрації шлюбів в Україні
Заяву на реєстрацію шлюбу можна спокійно подавати онлайн.
news-image

Найближчими роками зареєструвати шлюб онлайн буде неможливо, і для цього треба приходити особисто, щоб у подальшому не було суперечок щодо того, чи було одруження, чи ні. Про це міністр юстиції України Денис Малюська повідомив у ефірі "Сніданку з 1+1", передає УНН.

Зареєструвати шлюб онлайн неможливо. Навіть не тому, що ми недопрацювали, чи не хочемо цього робити... Навіть теоретично: жодна країна Заходу це не зробила, треба приходити особисто (вкрай важлива історія) і не хочеться потім суперечок - чи було одруження, чи не було. Відповідно, ця послуга не буде переведена онлайн найближчими роками. Проте заяву на реєстрацію шлюбу можна спокійно подавати онлайн", - повідомив він.

Нагадаємо, велика частина українців в період карантинних обмежень була змушена відкласти великі придбання.Серед відкладених покупок лідирує придбання одягу і взуття - про це заявили 47,2% респондентів. 40,9% відклали поїздки і відпустки, 33,3% відмовилися від придбання квитків на заходи.

Також повідомляли, що виробництвом відеоуроків для школярів 5-11 класів для проекту "Всеукраїнська школа онлайн", оплачуваного благодійниками, які не бажають розкривати свою участь в ньому заради піару, займається збірна команда медіа-фахівців з числа фрілансерів, співробітників різних телеканалів та окремих продакшн-студій, включаючи "Квартал 95","Мамахохотала" і "Patriot".

Читайте також:Кулеба розповів, чи варто планувати літню відпустку