Суспільство
15 квітня 2020
На Великдень у Хмельницькому не буде їздити громадський транспорт та не працюватимуть магазини
У Хмельницькому посилять карантин на час Великодніх свят.
news-image

У Хмельницькому посилять карантин на час Великодніх свят. В неділю, 19 квітня, у місті не буде курсувати громадський транспорт. Не працюватимуть і магазини.

Рух громадського транспорту в Хмельницькому буде припинено з 17.00 суботи, 18 квітня, і до 24:00 понеділка, 20 квітня. У ці години будуть діяти лише окремі спецрейси для підвезення медичних працівників. З вівторка, 21 квітня, рух громадського транспорту у Хмельницькому планують відновити. Про це заявив міський голова Олександр Симчишин, передає УНІАН.

Окрім того, на Великдень у Хмельницькому закриються всі магазини, у тому числі продуктові. Працювати в цей час зможуть лише аптеки та заправки. У понеділок, 20 квітня, торгові заклади мали б відновити свою роботу.

Нагадаємо, через коронавірус в Івано-Франківську з 2 квітня обмежують в'їзд до міста. Про це на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки заявив мер міста Руслан Марцінків.

В Україні діє загальнонаціональний карантин. Кордони перекриті, українців просять залишатися вдома та уникати скупчень людей. Однак у Львові та Івано-Франківську у чергах до візових центрів стоять сотні людей.

Читайте також:Ми не можемо втручатись у справи церкви, але просимо залишатись вдома на Великдень, - МОЗ