Події
22 квітня 2020
Волонтер звинуватила нардепа Тищенко в погрозах та бездіяльності
За словами Багірової, на сьогодні влада не зробила нічого, щоб допомогти мешканцям Житомирської області.
news-image

Волонтер Лілія Багірова, яка допомагає постраждалим від лісових пожеж в Житомирській області, звинуватила народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколу Тищенко в погрозах й тиску через те, що вона викрила його в бездіяльності й порожніх обіцянках допомогти області впоратися з наслідком пожеж, тоді як реальних дій не відбувалось. Про це волонтер заявила на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, на сьогодні влада не зробила нічого, пожежу ніхто не гасив, тоді як люди почувають себе, як погорільці, а в Житомирській області вигоріли цілі села.

Як стверджує волонтер, приїхавши на зустріч, нардеп Тищенко почав доводити Багіровій, що ситуація під контролем, а вона - "провокатор і найманець Москви, яка порочить чесну українську владу".

Я повністю відповідаю за свої слова і даю клятву, що все, що я сказала у цьому відео слово в слово правда. Тим часом Микола видаляє коментарі моїх підписників і блокує їх", - пише Багірова.

Вона стверджує, пізніше їй почали погрожувати кримінальною справу і психологічним тиском через мережі ботів.

Він хотів, щоб я сказала який він молодець, що відреагував. Але я сказала, що реагувати треба було, коли була пожежа, а не тоді, коли все вигоріло і зараз на цьому піаритися! Треба не знімати відео і брехати, що "все під контролем", а забезпечувати людей необхідним. Чому вся Україна з себе знімає і віддає, а не держава? Каже, вони виділили 25 млн на ліквідацію наслідків - де вони й куди кожна копійка піде?" - додала волонтер.

Нагадаємо, станом на 8 годину 21 квітня силами ДСНС надається допомога працівникам лісгоспів на території ДП «Овруцьке ЛГ», «Овруцьке СЛГ» Житомирської області, щодо гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків та деревини.

Раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ розглядає дві основні версії виникнення пожеж на Житомирщині: суховії та навмисний підпал.

Читайте також:Аваков обіцяє подолати пожежу на Житомирщині за 3-4 дні