Київ
23 квітня 2020
У Києві підтвердили понад 1000 випадків коронавірусу
COVID-19 вдарив по дітям та молоді.
news-image

У Києві серед осіб, у яких за минулу добу виявили коронавірус COVID-19, 34 жінки віком від 21 до 84 років, 29 чоловіків віком від 26 до 71 року, а також семеро дітей віком до 17 років (дві дівчини та п'ять хлопців).

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу 23 квітня, який транслювала пресслужба КМДА на своєму Yootube-каналі.

Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 70 осіб. З них – п'ятеро медикiв. Один випадок, на жаль, летальний", – сказав він.
 
Кличко підкреслив, що постійно збільшується кількість хворих медиків – людей, які стоять "на передовій", рятують життя і здоров'я інших. Очільник столиці подякував їм та нагадав про доплати.
 
На сьогодні вже у Києві загалом 1059 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Захворіли: 34 жінки вiком вiд 21 до 84 років, двоє дівчат віком до 17 років, 29 чоловіків віком вiд 26 до 71 року, п'ятеро хлопців віком до 17 років", – заявив Кличко.

За його словами, до лікарень столиці госпіталізували 24 пацієнта, інші – залишилися лікуватися на самоізоляції, під контролем медиків.

За минулу добу одужало ще шість людей. Усього в столиці одужало 45 киян, які лікувалися від коронавірусу", – підкреслив мер Києва.

Статистика захворюваності на коронавірус у Києві

Нагадаємо поступове послаблення обмежень у столиці запроваджуватимуть після того, коли буде подолано пік поширення захворювання на коронавірус.

Також повідовляли, що українська столиця вже третій день очолює рейтинг міст за рівнем забруднення повітря у світі. 

Читайте також:У «коронавірусних» відділеннях Олександрівської лікарні Києва закінчуються місця