Події
23 квітня 2020
Під час обшуку у Кузьменко було вилучено зброю
Під час обшуку були присутні оперуповноважені.
news-image

Під час обшуку за місцем проживання дитячого хірурга Юлії Кузьменко та її громадянського чоловіка Петра Кіяна, слідчі МВС вилучили сім-карти, стартові пакети до них, Wi-Fi роутер та зброю, яка належить Кіяну з дозвільними документами на право володіння. Про це журналісту УНН повідомив адвокат Кузьменко Тарас Безпалий.

Вилучили зброю Петра Кіяна, яка офіційно на нього зареєстрована, декілька сім-карт, стартові пакети до них та Wi-Fi Роутер. Обшук було розпочато о 6:00 й об 11:00 обшук був закінчений в будинку та двох автомобілях",- розповів адвокат.

За його словами, під час обшуку були присутні оперуповноважені.

Це є нонсенсом, коли приходять за однією і тією ж адресою в рамках однвєї справи .Я можу це інтерпретувати тим, що доказова база слабка. До суду відправляти годі й хоч якось потрібно зв'язати Юлію Кузьменко з вбивством Павла Шеремета », - прокоментував адвокат.
Суд надав дозвіл лише слідчим. Тому завтра буде зареєстрована заява про злочин до Державного бюро розслідувань, адже це було незаконне проникнення до житла ст.162 ККУ",- сказав Безпалий.

Як повідомлялося, сьогодні, 23 квітня Головне слідче управління МВС проводить обшуки вдома у дитячого хірурга Юлії Кузьменко у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою дитячому хірургу Юлії Кузьменко, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета до 30 травня.

Раніше Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою дитячому хірургу Юлії Кузьменко, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета до 30 травня.

Також повідомляли, що підозрювана у справі журналіста Павла Шеремета, лікарка і волонтер Юлія Кузьменко подала позов проти Міністерства внутрішніх справ та його керівника Арсена Авакова.

Читайте також:Активісти пікетували Офіс генпрокурора і Апеляційний суд на підтримку Кузьменко: фото, відео