Політика
24 квітня 2020
Члени комітету Ради запросили представників МВФ на розгляд «антиколомойського закону»
23 квітня депутати розглядали правки до законопроєкту про банки у режимі відеоконференції.
news-image

Члени комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики запросили представників Міжнародного валютного фонду на розгляд законопроєкту про банку, який зокрема, унеможливлює повернення «Приватбанку» колишньому власникові Ігорю Коломойському. Цей закон є однією з умов для співпраці з Фондом.

23 квітня депутати розглядали правки до документу у режимі відеоконференції.

 Про це повідомляє пресслужба Ради.

На початку засідання голова комітету Данило Гетманцев поінформував, що, за ініціативою членів комітету, підписав листа до Міжнародного валютного фонду із запрошенням його представників долучитися до обговорення законопроекту», – повідомляє пресслужба Ради.

30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроєкт щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності. Він, зокрема, унеможливлює повернення «Приватбанку» колишньому власникові Ігорю Коломойському. Цей закон є однією з умов для співпраці з Міжнародним валютним фондом.

До проєкту закону подали пропозиції понад 16 тисяч поправок.

Події з голосуванням нагадують злагоджену роботу вокзальних пройдисвітів: один відволікає - другий в цей момент чистить твої кишені.

Читайте також:«Антиколомойський закон» показав, кому насправді служать «слуги народу», - Сергій Савінцев