Спорт
24 квітня 2020
Колишній лідер збірної України заявив про закінчення кар'єри
Символ Металіста і колишній нападник збірної України Марко Девіч зізнався, що його шлях професійного футболіста добігає завершення.
news-image

Символ Металіста і колишній нападник збірної України Марко Девіч зізнався, що його шлях професійного футболіста добігає завершення.

Однак Марко бачить себе тренером або агентом, але ще зарано про це говорити. Також Девіч згадав золоті часи Металіста, який знатно гримів в Європі. Про це пише Футбол1

Скажу відверто: буду закінчувати з футболом, адже контракт з Сабахом добіг кінця. Більше не бачу себе серед професійних футболістів", - говорить Марко.

Що стосується прощального матчу, то футболіст хотів би провести його в Харкові, але напевно його не буде. 

Мабуть, прощальний матч — це не важливо, адже я багато зробив у футболі — встиг порадувати глядачів, особливо в Харкові. Поки вчуся, є невизначеність в цій сфері. Можливо буду тренером або футбольним агентом. Ці дві речі поки фігурують в моїх думках", - стверджує Марко.

Нагадаємо, Олімпійські ігри 2020 року в Токіо, початок яких через коронавірус раніше перенесли на 23 липня 2021 року, неможливо відкласти на ще довший термін, заявив глава організаційного комітету токійських Ігор Морі Йосіро.

Як стало відомо, що у вівторок, 17 березня УЄФА ухвалив остаточне рішення про перенесення фінальної частини Євро-2020 через пандемію коронавіруса. Згідно з вердиктом, чемпіонат Європи відбудеться влітку 2021 року.

У Київському національному академічному театрі оперети відбулася церемонія нагородження переможців щорічної всеукраїнської премії «Герої спортивного року».

Читайте також:Не вважаю його чемпіоном, поки не проведемо третій поєдинок: Вайлдер про Ф’юрі