Україна
27 квітня 2020
Україна буде однією з найтепліших у Європі в середу, - синоптик
Хоча найближча ніч ще побуде холодною, +2+8 градусів, а на півночі та північному сході ще й можливі заморозки.
news-image

Україна буде однією з найтепліших у Європі в середу, максимально до +20+24 градусів, повідомляє синоптик Наталка Діденко у Фейсбук.

Україна буде однією з найтепліших у Європі в середу, максимально до +20+24 градусів, що перескочила з прогнозом через одну добу) Друга карта! Але повертаюсь. У вівторок, 28-го квітня, в Україні вже також буде тепліше, протягом дня +14+18 градусів, на заході +15+20 градусів", - пише Наталя.

Хоча найближча ніч ще побуде холодною, +2+8 градусів, а на Півночі та північному сході ще й можливі заморозки. 

Сподіваюсь, що це - останні заморозки у найближчому синоптичному майбутньому. Вітер південно-західний, 5-12 м/с. Ще раз для тих, хто вічно губиться у напрямках вітру)) Напрямок вітру вказується той, звідки вітер дме. Північний - із півночі, східний - зі сходу, південно-західний - із південного заходу і т.д. Завтра над Чорним морем перебуватиме антициклон, який своїм впливом та сухою погодою досягне й України. Перша карта. 28-го квітня у більшості областей суттєві опади малоймовірні", додала синоптик.

У Києві вівторок буде помірно теплим, до +17, +18 градусів, суттєві опади - навряд, вітер південно-західний, помірний.

У середу в столиці вже вріже до +22 градусів, а завершиться квітень у Києві грозовим дощем.

Сьогодні-завтра і в середу можна мити вікна, хто ще не встиг, погуляти за можливості на вулиці, навколо крамниці чи далі, перед грозами в другій половині тижня тримати поблизу пігулки від голови, пошукати інтернет-поради перукарів, бо вже скоро ми все одно всі вийдемо на вулиці. Будемо красивіші на кілька кілограмів, з довшим, але охайним, волоссям, з домашніми барбер-бородами, нарешті із своїми бровами та нігтями, з інтелектуальним наповненням безкінечних фестивалів, конференцій, семінарів та новими рецептами. Кулінарними й життєвими)", - розповіла Діденко.

Як ми писали, Садовий говорить, що через карантинні обмеження страждають власники продуктових ринків, продавці і фермери, товари швидко псуються.

Американська платформа онлайн-освіти Coursera надасть безробітним безкоштовний доступ до 3800 онлайн-курсів. Україна стане одною з перших країн, де запрацює така ініціатива.

Читайте також:Екскурсії онлайн. Чим зайняти себе під час карантину