Події
28 квітня 2020
Тищенко виправдався за скандал із відчиненим у карантин рестораном
Нардеп звинувачує журналістів "Бігус.Інфо" в продажності.
news-image

Микола Тищенко, народний депутат від "Слуги народу", спростував інформацію про те, що його ресторан "Велюр" працює в умовах запровадженого в Україні карантину. Про це політик написав на своїй сторінці в Instagram.

Натомість, Тищенко звинувачує журналістів "Бігус.Інфо" в продажності.

Життя просте. І брехня в цьому житті відмінно продається. Я, звичайно, прекрасно розумію, що зараз час "медіа-полювання", фейків, скандалів. Але іноді все занадто банально. Журналісти "Бігус.Інфо" нібито зловили мене на гарячому біля ресторану "Велюр". І опосередковано вирішили, що мені карантинні закони не писані. Само собою це не так", – йдеться в повідомленні.

Нардеп пише, що має намір періодично "зривати брехливі маски". Окрім того, політик підтвердив, що в ресторані "Велюр" він часом проводить особисті зустрічі.

По складах читайте – "особисті зустрічі". Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько... В "Велюрі" я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму... перетворення міста Києва", – пояснив нардеп.

Микола Тищенко обурюється та стверджує, що розслідування журналістів - це "інформаційне замовлення".

PS. Зрозуміло, якщо є "інформаційне замовлення", правда нікому не потрібна. Але мені зараз неймовірно соромно від того, що мої рідкісні, поодинокі гості змушені виходити з ресторану... голодними. Це так мені не властиво. Але час диктує свої правила", – резюмує політик.

Нагадаємо, у центрі столиці ресторан "Велюр", котрий належить мережі "Наша карта" народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка, продовжує працювати попри карантин. Про це йдеться у розслідуванні BIHUS info.

Також стало відомо, що з 27 квітня в Литві починає діяти новий етап пом'якшення карантину - при дотриманні чітких вимог відкриються вуличні кафе, салони краси і музеї

Раніше ми писали, що Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України припускає, що за найоптимістичнішим сценарієм відновлення подорожей світом може відбутися до кінця цього літа.

Читайте також:Волонтер звинуватила нардепа Тищенко в погрозах та бездіяльності