Гурт Go A візьме участь у спеціальному шоу «Вшанування пісень Євробачення»
Go А візьме участь у спеціальному онлайн-шоу, яке 12 травня о 22:00 транслюватимуть на офіційному ютуб-каналі конкурсу.
news-image

12 та 14 травня — у дні, коли мали відбутися півфінали Євробачення-2020, Європейська мовна спілка влаштує спеціальні шоу, пише 112.

Переможці Національного відбору на Євробачення-2020 гурт Go_А візьме участь у спеціальному онлайн-шоу "Вшанування пісень Євробачення" (Eurovision Song Celebration), яке 12 травня о 22:00  транслюватимуть на офіційному ютуб-каналі конкурсу.

Розподіл учасників на шоу відповідатиме результатам жеребкування. Глядачі зможуть побачити кліпи пісень виконавців, які мали прозвучати під час конкурсу "Євробачення-2020".

У перервах між виступами учасники шоу здивують челенджами, які вони виконали напередодні. Go_A назве й виконає свої три улюблені пісні з попередніх конкурсів.

Попри те, що змагання між учасниками не буде, організатори обіцяють багато інших сюрпризів. Не оминуть нагоди й поспілкуватися з фанами Євробачення. На зв’язку будуть блогери й шанувальники конкурсу. 

Глядачі Суспільного зможуть побачити повтор онлайн-шоу вже наступного дня після трансляції на фейсбук-сторінці суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, масштабне альтернативне шоу Europe Shine A Light, яке відбудеться 16 травня о 22:00 замість скасованого через коронавіруса пісенного конкурсу в Роттердамі, транслюватимуть 46 країн. Ведучими шоу стануть Шанталь Янзен, Эдсилия Ромбли і Ян Сміт, які повинні були вести пісенний конкурс.

Представник України - група Go_A вже активно готується до травневого шоу. Вони виконають пісню "Соловей", яку готували для конкурсу, а також заспівають хіт Love Shine а Light рок-групи Katrina and the Waves з Євробачення-1997.

Раніше ми писали, що Роттердам готовий прийняти у себе Євробачення в 2021 році. Міська рада оголосила про це в четвер вдень під час голосування з цього питання. Більшість членів ради погодилися, що місто має організувати конкурс, який був скасований у цьому році через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020, який мав відбутися в Нідерландах у травні 2020 року, скасували через коронавірус.

Як стало відомо, на Євробаченні вперше повинна була звучатиме пісня українською. Гурт Go-A не мав наміру перекладати англійською пісню «Соловей», з якою повинен був представляти Україну на Євробаченні цього року.

Читайте також:«Молитва за Україну» зі симфонічним оркестром: вражаюче відео