Україна
8 травня 2020
У Львові збирають штаб швидкого реагування через ріст випадків коронавірусу
У Львові третій день зростає кількість випадків коронавірусу
news-image

У Львівській області заразились коронавірусом за добу 65 людей, збирають штаб швидкого реагування. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своєму Telegram-каналі.

Садовий зазначив, що подальші кроки озвучать після засідання штабу.

+65 інфікованих коронавірусом на Львівщині за останню добу (з 315 досліджень). Це найбільший результат на сьогодні по Україні. Збираємо штаб швидкого реагування", - написав він.

Зазначимо, у Львові та області підтверджено 660 випадків інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, загалом у Львівській області зареєстрували 17 летальних випадків від коронавірусу, з яких результати останнього летального випадку були отримані вчора.

Також у Львівській області підтвердили ще один летальний випадок від коронавірусу. 60-річний житель Львова помер ще 28 квітня. Лабораторне підтвердження наявності коронавірусу прийшло 2 травня.

Окрім Львівщини, велику кількість нових хворих зафіксували у Чернівецькій і Закарпатській областях, а також у Києві.

Нагадаємо, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 8 травня в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки.

Вчора Верховна рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №3380 "Про внесення змін до деяких законів України з метою підвищення спроможності системи охорони здоров'я України протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19".

Читайте також:У Дніпрі від однієї жінки 35 людей заразилися коронавірусом