Світ
13 травня 2020
В Іспанії кількість жертв коронавірусу перевищила 27 тисяч
Протягом останньої доби від коронавірусу померли 184 людини.
news-image

В Іспанії з початку епідемії від коронавірусу померли 27104 особи, протее добова смертність п'ятий день поспіль менша 200.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на El Pais.

Протягом останньої доби від коронавірусу померли 184 людини – це трохи більше ніж напередодні, коли повідомлялося про 176 смертей.

За допомогою тестів за минулу добу виявили 439 нових хворих, з початку епідемії було зареєстровано 228 691 випадок коронавірусу.

Видужали за останні 24 години 1843, загальне число виписаних з лікарні досягло 140 823.

Наразі в Іспанії нараховується більше 60 тисяч активних випадків коронавірусу.

Як повідомлялося, міністерство охорони здоров’я Іспанії розглядає можливість запровадити масковий режим у всіх громадських місцях.

До речі, уряд Чехії продовжує послаблювати карантин через коронавірус. З 25 травня у відкритих громадських місцях дозволили не носити захисну маску. Закритих приміщень нововедення не стосується.

Американська співачка Мадонна перехворіла на COVID-19, вважаючи, ще це просто важкий грип. Дізналася про це вона лише згодом, через сім тижнів, коли результат аналізу показав наявність антитіл

Також ми писали, що прем'єр-міністр Бельгії Софі Вілмс оголосила, що відтепер дозволено відвідування близьких друзів і родичів.

Читайте також:Наближається друга хвиля захворюваності на коронавірус, - головний епідеміолог США