Спорт
14 травня 2020
Чемпіонат України з футболу відновиться 30 травня
У планах керівництва української ліги дограти турнір до 19 липня.
news-image

Українська футбольна Прем'єр-ліга прийняла рішення відновити розіграш національного чемпіонату 30 травня, повідомляє "Трибуна".

У планах керівництва української ліги дограти турнір до 19 липня.

За півтора місяці команди дограють залишилися 9 турів чемпіонату, а також проведуть півфінали та фінал Кубка України. Як зазначають, всі матчі пройдуть без глядачів на трибунах.

Нагадаємо, влада Німеччини запровадять тижневий карантин для футболістів перед відновлення сезону у футбольній Бундеслізі. Як написав німецький журналіст Рафаель Хонигштайн,  що двотижневий карантин для гравців, інформація про якого ходила раніше, скоротять до тижня, що дозволить провести перші матчі вже 15 травня.

Хоча раніше повідомлялося, що світ повинен відновити великий футбол не раніше вересня поточного року. В ФІФА зробили важливу заяву щодо відновлення гри мільйонів.

Як стало відомо, легендарний українець Валерій Лобановський потрапив у десятку найкращих футбольних тренерів у історії. Валерій Лобановський посів у рейтингу десяте місце. Найкращим в історії визнали шотландського тренера англійського "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона.

Читайте також:«Донбас Арена» претендує на звання кращого стадіону світу