Київ
18 травня 2020
Столична влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади
Натовпи людей у нічних клубах столиці – це якийсь бенкет під час чуми.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції з вимогою перевірити всі нічні клуби столиці. За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, пише пресслужба КМДА.

Хотів би зазначити, я бачив у вихідні в соцмережах відео з деяких нічних клубів столиці. Скажу відверто: я обурений! Натовпи людей – це якийсь бенкет під час чуми! Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади! І я звертаюся до поліції перевірити такі заклади. І має бути сувора відповідальність їх власників! А тим, хто рветься на масовий нічний відпочинок, скажу: навряд чи ви будете такими веселими, якщо потрапите в інфекційне відділення!» – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у Києві станом на 18 травня підтвердили 2321 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Серед осіб, у яких за минулу добу виявили інфекцію, виявилися: 26 жінок віком від 18 до 82 років, 11 чоловіків віком від 29 до 65 років, а також четверо дітей (дві дівчинки 5-ти та 15-ти років, два хлопчики 9-ти років).

Раніше ми писали, що міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду, щоб з 25 травня дозволити відновити роботу метро в столиці

Зазначиом, у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті зафіксували спалах коронавірусу. Хворобу виявили у 81 людини.

Читайте також:На Київщині підприємець викинув безліч моркви, яку не вдалося продати