Світ
19 травня 2020
В Італії за добу померли 99 осіб з коронавірусом: це найнижчий показник з початку березня
Це - найнижчий показник в країні з 9 березня, коли пандемія коронавірусу ще тільки набирала сили в Італії.
news-image

В Італії медики зафіксували за добу смерть 99 пацієнтів з коронавірусом COVID-19, повідомляють у понеділок в управлінні цивільної оборони, інформує Інтефакс Україна. 

Це - найнижчий показник в країні з 9 березня, коли пандемія коронавірусу ще тільки набирала сили в Італії.

У відділеннях інтенсивної терапії італійських лікарень залишаються 749 осіб - на 13 менше, ніж у неділю.

Загалом, 225 тис. 886 осіб в Італії заразилися коронавірусом. За добу цей показник зріс лише на 451.

За останні тижні в Італії спостерігаються значні успіхи в боротьбі проти COVID-19, влада поступово скасовує обмеження, введені, щоб зупинити поширення інфекції.

Як ми писали, Італія з 18 травня відкрила бари, ресторани і перукарні. Цей крок, оголошений урядом у понеділок ввечері, відбувся після тиску з боку регіональних лідерів, яким було дозволено створити власний план відновлення економіки.

У той час, більш ніж 120 країн підтримали заклик Австралії провести незалежне розслідування, аби встановити походження коронавірусної інфекції SARS-CoV-2.

Американська співачка Мадонна перехворіла на COVID-19, вважаючи, ще це просто важкий грип. Дізналася про це вона лише згодом, через сім тижнів, коли результат аналізу показав наявність антитіл

Також ми писали, що прем'єр-міністр Бельгії Софі Вілмс оголосила, що відтепер дозволено відвідування близьких друзів і родичів.

Читайте також:Прощавай, коронавірусе: ще одна країна заявила про закінчення епідемії