Події
19 травня 2020
У Вінницькій міській лікарні не залишилось вільних ліжкомісць для хворих з  COVID-19
У міській лікарні Вінниці, яка є опорною в місті для лікування інфікованих коронавірусом COVID-19, уже не залишилось вільних ліжкомісць.
news-image

У міській лікарні Вінниці, яка є опорною в місті для лікування інфікованих коронавірусом COVID-19, уже не залишилось вільних ліжкомісць.

Про це під час брифінгу повідомив голова Вінницької ОДА Владислав Скальський. Кількість зайнятих ліжок в опорних лікарнях 30,7% від загальної кількості. 

У Вінницькій лікарні №1 перебувають 60 осіб з коронавірусом, а заклад розрахований на 59 ліжок.

Можна констатувати, що міська клінічна лікарня №1 міста Вінниці заповнена повністю, центральна районна лікарня зараз заповнюється, обласна дитяча лікарня наразі має вільні потужності. Ми починаємо, мабуть, спрямовувати наших пацієнтів з COVID-19 на Калинівську центральну районну лікарню", - повідомив Сакальський.

Нагадаємо, станом на 9:00 19 травня в Україні 18876 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 548 летальних, 5632 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 260 нових випадків.

Зазначимо, фахівці підтвердили, що морська сіль та ультрафіолетове випромінювання знищує збудник коронавірусу.

Раніше ми підготували для вас україномовну версію розмови Джо Рогана про те, чи коронавірус створювався в лабораторії

Як стало відомо, до Сенату Конгресу США внесли законопроект, який дозволяє президенту Дональду Трампу запровадити санкції проти Китаю за відмову в співпраці при з'ясуванні причин виникнення пандемії коронавірусу. Документ вніс сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Читайте також:У Києві коронавірус за добу вбив трьох осіб. Статистика