Суспільство
19 травня 2020
Зеленський розглядає можливість перезавантаження всієї влади
президент Володимир Зеленський втомився від постійних інтриг у державній владі і готовий до рішучих дій
news-image

Глава держави Володимир Зеленський готовий до радикальних рішень і дій, спрямованих на повне перезавантаження у своєму оточенні, у зв'язку з наростаючою електоральної критикою і низькою ефективністю щодо вирішення низки проблем, з якими він йшов на вибори. Про це  передає Telegram-канал "Резидент"пише «Є!».

Так, згідно з цими даними, Зеленський гостро реагує на критику, яку регулярно читає в соціальних мережах і втомився від серії скандалів, які відбуваються з його оточенням і командою. Каталізатором постійного стресу є і той факт, що гарант вкрай рідко бачиться з дружиною і дітьми, практично позбавлений відпочинку і не висипається.

МВФ, коронавірус, Донбас, бюджет, олігархи, корупція - всі ці кейси щодня тиснуть на Зеленського, а його оточення зацікавлений тільки у своєму особистому впливі. Йти Зеленський не збирається, але розглядає можливість перезавантаження всієї влади і можливість отримати додатковий мандат від народу на кардинальні рішення", - зазначено в повідомленні.

В Офісі президента усвідомлюють серйозність налаштованості опонентів діючого гаранта аж до чергового Майдану, що і є для Зеленського одним з мотивів реалізувати повну реформацію у вищих ешелонах влади.

Також читайте: Зеленський проведе велику пресконференцію до року президентства

Читайте також:Найголовніше за день: зменшення кількості випадків коронавірусу за останню добу, скандальне інтерв'ю Гордона з  Гіркіним та кінцева дата карантину в Україні