Суспільство
20 травня 2020
Про добре зрежисовану інформаційну атаку на Україну в новому випуску «Іншого Кута» з Сергієм Савінцевим
Чому інтерв'ю Гордона з Гіркіним становить небезпеку для державності пояснить Сергій Савінцев.
news-image

Останнє інтерв'ю Дмитра Гордона з вбивцею десятків українських військовослужбовців і звичайних громадян Гіркіним - це яскравий приклад присутності в Україні корисних ідіотів, діяльність яких можна порівнювати з державною зрадою. І в випуску "Іншого кута" Сергій Савінцев доведе чому. 

В понеділок на YouTube-каналі блогера Дмитра Гордона з'явився чотирьох годинний відеозапис на якому Гордон спілкується з громадянином Російської Федерації Ігорем Гіркіним більш відомим під прізвищем Стрєлков. У 2014 році Стрєлков спочатку був задіяний в спецопераціях з анексією Криму, пізніше очолив групу бойовиків, які захопили Слов'янськ, а потім перебрався до Донецька, де певний період був так званим міністром ДНР. До речі, у 2019 році Нідерланди оголосили Гіркіна в розшук як особу, яка причетна до збиття Малайзійського Боїнга, внаслідок якого загинуло 298 пасажирів. 

Гордон спробував виправдати свої дії, але далі Ви зрозумієте що: або Гордон відверто бреше, або є просто корисним ідіотом, якого використали в інформаційній спецоперації Кремля", - впевнений Сергій Савінцев. 

За чотири години інтерв'ю, а я подивився його повністю, я не почув жодного нового факту, жодної компроментуючої інформації проти Росії, Путіна чи бодай когось з керівництва країни-агресора. Гіркін відповідав лише на ті питання, які стосувались суто його, та про те, як він вбивав українців. 

От тільки всю цю інформацію Ви можете знайти просто погугливши в інтернеті", - каже Сергій. 

Жодного документування якихось нових фактів для Гаазького трибуналу не відбулось, і ці славнозвісні флешки, про які говорить Гордон, виправдовуючись, долучать до десятків терабайтів іншої інформації, яка вже є у слідства. 

Яку мету переслідує дане інтерв'ю, який основний посил Гіркіна в інтерв'ю - дивіться в "Іншому Куті"  Сергія Савінцева.

Раніше повідомляли, що Служба безпеки України проведе перевірку у зв'язку з інтерв'ю, яке український журналіст Дмитро Гордон взяв у екслідера сепаратистів Ігоря Гіркіна. 

Також Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.

Також ми писали, що Давид Арахамія ексклюзивно для інфопростору «Є!» прокоментував скандальне інтерв'ю Дмитра Гордона з Ігорем Гіркіним.

Читайте також:Який стосунок до війни проти власної держави мають українські користувачі російських соцмереж розповість Сергій Савінцев