Події
20 травня 2020
Міст разом з фурою, яка проїжджала по ньому, впав на Дніпропетровщині
Прямо зараз місцеві жителі намагаються потрапити в кабіну, щоб допомогти водієві вантажівки.
news-image

В с. Олексіївка Нікопольського району обрушилася секція моста. В результаті НП у воду впала фура, яка по ньому проїжджала цієї миті. 

Про це повідомляє "Наше Місто".

На цей момент подробиці обвалення невідомі.

Прямо зараз місцеві жителі намагаються потрапити в кабіну, щоб допомогти водієві вантажівки. Про його стан теж поки немає інформації.

Міст разом з фурою, яка проїжджала по ньому, впав на Дніпропетровщині 01

Як пізніше повідомили в пресслужбі МВС, під час руху вантажного автомобіля "Iveco" автомобільним мостом через Олексіївську затока Каховського водосховища, сталося руйнування однієї з секцій моста.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що міст є частиною траси Н-23 Кропивницький - Запоріжжя. Його довжина становить 120, а висота – 5 м. Конструкція споруди складається з семи залізобетонних опор і шести металевих секцій. Довжина однієї секції - 20 м. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області. Об'єкт є частиною дорожньої ділянки, який в січні визнали найгіршим в країні.

В результаті події загиблих та постраждалих немає. На місці працюють представники служб. Вирішується питання про залучення спеціалізованої техніки. Поліцією організовано об'їзд автотранспорту через село Старозаводське Нікопольського району. Причини руйнування моста встановлюються.

Зазначимо, відео про падіння моста в мережі з'явилося під час прес конференції президента, де він говорив про переваги програми «Велике будівництво».

Укравтодор" все відремонтує ", - заявив Зеленський.

Якраз 3 роки тому прем'єр-міністр Гройсман інспектував роботи і залишився задоволеним.

Нагадаємо, у бюджеті на 2020 рік на дороги передбачено 69 мільярдів гривень, однак не всі ці кошти мають піти на власне ремонт доріг.

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик повідомив з яких джерел фінансування в 2020 році буде відремонтовано та побудовано рекордну кількість кілометрів доріг.

Читайте також:Укравтодор запустив мапу з ремонтом доріг: там можна й поскаржитись