Політика
20 травня 2020
Вам нема чого ловити в Черкасах, - Анатолій Бондаренко відповів президенту
Міський голова Черкас сказав, що Зеленському на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити.
news-image

Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас, відповів президенту Володимиру Зеленському, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність. Про це Бондаренко розповів на Facebook-сторінці.

Ви говорите, що я мер-бандит. Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі і за те, що ви стали президентом... Скільки б ви мені "привітів" не передавали, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте", - говорить мер Черкас.

Нагадаємо, під час пресконференції 20 травня Зеленський назвав Бондаренка "бандитом", адже він вирішив відмінити карантин у Черкасах раніше за всю країну, а його дії – популізмом. Зеленський зазначив, що міський голова має 19 кримінальних проваджень.

Як ми повідомляли, сьогодні, 20 травня відбулася прес-конференція Володимира Зеленського.

Також стало відомо, що міського голову Черкас Анатолія Бондаренка викликають на допит у понеділок, 4 травня, у зв'язку з рішенням про передчасне пом'якшення карантину в місті. Фото повістки про виклик на допит у якості свідка, що надійшла на його ім'я.

Читайте також:Мер Черкас поскаржився на погрози з Офісу Президента. Там відхрестилися і кажуть — це пранк.