Політика
20 травня 2020
Олексій Арестович: «Головна мета таких прес-конференцій - створити теплу ванну для Президента»
У країні давно встановлена цензура під час таких заходів.
news-image

Олексій Арестович, український військовий експерт, політичний оглядач, актор, блогер, в ексклюзивному коментарі інфопростору «Є!» розповів про своє враження від прес-конференції Володимира Зеленського, яка відбулася сьогодні, 20 травня, через рік після інавгурації президента.

Кор.: На прес-конференцію Зеленського не допустили ряд опозиційних ЗМІ. Чи означає це, що в країні посилюється цензура?

Олексій Арестович: В країні давно встановлена цензура під час таких заходів. Головна іі мета - створити теплу ванну для президента, запобігти незручним питанням.

Найбільш смішно, що це все цілком зрозуміло усім, хто спостерігає: і у нас, і за кордоном. З відповідними висновками та наслідками.

Кор.: Які відповіді Зеленського на цій прес-конференції вважаєте суттевими, а які просто популізм?

Олексій Арестович: Відповіді президента розподілилися на наступні категорії:

- дурні,
- хамські,
- непрофесійні,
- популістські.

Суттєвих не було.

В позиціях він плавав, характерний прийом: скидання відповідальності, або перекидання на майбутнє.

У цілому, враження жахливі.

Нагадаємо, 20 травня 2020 року, через рік після вступу на посаду президента, відбулася пресконференція Володимира Зеленського

Зазначимо, що за результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 12-13 травня 2020 року, третина населення оцінюють напрям руху країни як правильний, а половина – як неправильний, ще 17% не змогли відповісти. Більш позитивно оцінюють ситуацію молоді респонденти, прихильники президента Зеленського та партії «Слуга народу».

Також стало відомо, що Зеленський може знову балотуватися у президенти. Сергій Трофімов не відкидає можливості того, що Володимир Зеленський буде повторно балотуватися на посаду президента.

Раніше ми повідомляли, що в Україні не змінюватимуть дату проведення місцевих виборів. "Слуги народу" заключили "джентельменську угоду" з Кабміном щодо проведення місцевих виборів.