Політика
20 травня 2020
Мендель розповіла, які ЗМІ гідні висвітлювати діяльність Зеленського
Мендель зізналася, за якими критеріями ЗМІ отримували акредитацію на сьогоднішню конференцію президента
news-image

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель зазначила, що далеко не всі засоби масової інформації змогли отримати акредитацію для присутності на прес-конференції Володимира Зеленського, яка проходила сьогодні у дворі Маріїнського палацу, пише «Є!».

Так Мендель підкреслила, що пріоритет отримували представники так званих "рейтингових" ЗМІ з найбільшим числом аудиторії і переглядів.

Звичайно, при відборі було враховано кілька критеріїв: це рейтинговість, а також динаміка зростання. Тобто, якщо ви помітили, серед присутніх були й журналісти з досить молодих видань, але ці видання демонструють, що досить швидко нарощують рейтинги. Тому що, це очевидно, що президента мають висвітлювати рейтингові видання", - зазначила прес-секретар українського гаранта і ведуча прес-конференції з ним.

При цьому Мендель підкреслила, що ніяких обмежень при акредитації не було для редакцій, які носять оппонирующую президенту політику.

Ви можете помітити, що присутні ЗМІ різних позицій і ми не дотримувалися якийсь однобокості в ідеології", - уклала вона.

Також читайте: Олексій Арестович: «Головна мета таких прес-конференцій - створити теплу ванну для Президента»

Читайте також:Найголовніше за день: прес-конференція Володимира Зеленського, звинувачення Порошенка у державній зраді, запровадження адаптивного карантину до 22 червня